D1          Born D1               M.I.C. D1#                           21-13

DC1      Vios DC1#        MIC DC1                              16-10

E2         Gemini E3       MIC E2                                  18-16

DB1       MIC DB1             SVM DB1                             21-12

DA2       MIC DA2             SVM DA1                              28-11

DA1       MIC DA1             LimMid DA1                      35-19

DS2       Meos DS2         MIC DS2                                                 14-20

DS1       Handbal Someren DS1            MIC DS1             9-31

24 maart 12.45 start wedstrijd in Someren.
Moest een makkie worden vandaag want Someren staat nog puntloos onderaan de ranglijst. Zou een  wedstrijd kunnen zijn om aan ons doelsaldo te werken.
MIC kwam goed uit de startblokken, de diesel hadden ze thuis gelaten.

Het was een wedstrijd van veel wisselen, leuke mooie aanvallen en wissels oefenen. Lekker ontspannen spelen.
Spannend was het niet.
Enigste waar het meegereisde publiek nog een beetje naar uit keek, wie o wie mag de 30 goal maken, en jawel Luna was de gelukkige.
Ruststand 2 - 17 in MIC voordeel.
Eindstand 9 - 31, dus de 2 punten gaan mee naar Meerssen.
Ook staat MIC nu weer 3de op de ranglijst.
Volgende week vieren we pasen, maar de week erop staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is Gemini, die 4de staan, dus gaat een mooie, spannende strijd worden. Kom vooral weer onze dames in grote getale steunen en aanmoedigen.

M.I.C DB1 - SVM DB1 23-03-24

Onze laatste wedstrijd van het seizoen was dit jaar tegen SVM. Ondanks de 2 overwinningen tegen dit team waren er nog lichte zenuwen voor de wedstrijd. Een aantal minuten na het fluitsignaal maakte Maud de eerste goal. Het verloop van de eerste helft ging traag, maar de voorsprong hielden we in stand. Na een goede peptalk van onze trainsters in de rust gingen we weer met extra moed de 2de helft in. Met ups en downs werd onze voorsprong steeds groter en de uiteindelijke uitslag was

???? 21-12 voor M.I.C. ????

we willen graag onze keepster pascale bedanken die vandaag haar allerlaatste wedstrijd heeft gekeept. Je hebt het goed gedaan, en we gaan je missen in ons team. ????

????Bedankt aan al onze supporters dit seizoen en tot volgend seizoen!????

Zondag 24 maart stond het team Gemini E3 in Voerendaal op de planning voor MIC E2.

Het was een andere teamsamenstelling dan we normaal gewend zijn, maar met hulp van de meiden van het E1 is het gelukt om een spannende wedstrijd te spelen.

De eerste helft ging het behoorlijk gelijk op en hielden ze de spanning er goed in, aan beide kanten. De sfeer op de tribune was gedreven gezellig en met name de vaders hebben het talent om onze dames goed aan te moedigen en te supporten.

De tweede helft werd de vermoeidheid iets meer zichtbaar aan de kant van MIC, maar dat was begrijpelijk met drie wissels bij Gemini versus één wissel bij ons. Er werd door onze meiden nog steeds maximaal gestreden, maar helaas was dat niet genoeg. Gemini heeft de wedstrijd met twee punten verschil gewonnen en de uitslag werd 18-16. De volgende keer is de overwinning weer voor ons. De meiden hebben super samengespeeld en bovenal een leuke en plezierige wedstrijd gehad.